Saturday, 15 January 2011

Looser..eheh Single Looser..

salam

maaf sudah sangat lama tak update blog nih..
idea banyak cume rase malas je yang hebat..
okay lah okay lah
actually tak ada apa sangat pon nak share dengan korang semua..
korang penah tak rasa macam looser gila nak mampus?
or macam takde perasaan?
or kadang-kadang ramai orang rasa macam sunyi?
or rasa macam hurt kat deep inside tapi tak tau ape benda?
entah lah aku pun tak pandai nak describe perasaan ni..
sebabnya macam takde words yang baik boleh express feeling nih..
itu apa yang aku sering rasa lately..
kadang kadang rasa macam regret kadang kadang rasa empty..
tak tahu lah macam mana..
apa yang aku buat selalunya cry for no reasons lah..
entah tiba-tiba simply cry..
aneh gila kan..
pastu tido n after tido everything become fine once again..
and i feel much better..
haaa cakap pasal looser jugak..
tiba tiba aku teringat pasal single looser..
aku pernah rasa macam tu bila pernah suatu ketika dulu..
aku diajak hang out dengan rakan-rakan sekolah
tiba-tiba masing2 berpasangan..
even kawan baik sendiri pon..
aku sorang je datang tanpa teman
actually ade cuma kwn aku tu pon jalan dengan bf dia gak
tapi kami berpecah dan bila nak balik baru balik sama-sama..
sepanjang pertemuan dengan rakan-rakan lama tu
sungguh la aku rasa tak selesa sebab rasa macam kacau daun je..
siriyes aku rasa cam single looser time tuh..
pastu aku mintak diri nak balik awal konon..
pastu on the way jalan-jalan nak balik dan mencari-cari kawan aku tu..
aku asyik nampak pasangan-pasangan bahagia..
keluarga bahagia..
semualah bahagia dan akhirnya tersedar aku je jalan sorang-sorang macam single lo0ser
sedih kot rasa time tu..
mula lah rasa rindu family..
mula lah rasa regret segala bagai..haha emo sungguh..
lepas tuh sungguh la aku takmau jejak lagi shopping mall tu
sebab dah la jauh dari tempat aku pastu pulak rasa macam looser camtu..
mungkin nanti aku akan pergi jugak kot mall tu..who knows kn.haha
tapi somehow aku kadang-kadang memang akan rasa single looser bila aku
dikelilingi oleh orang-orang yang sedang berbahagia dalam 1 masa..
memang tak boleh nak elak dah perasaan tuh..huhu


2 comments:

nadia said...

never feel this way dear... u re not loser if u dun have anyone to walk with... dun worry u still have friends... especially me.. hehehe

~dyanabila~ said...

takdelah yg tu msa dulu2 lah..tp kdg2 still rase gak sket2..