Sunday, 17 January 2010

bla..bla..bla..merepek je kejenye..

Minggu ni weekend aku cuti sabtu n ahad..
x mcm mggu lps yg sgt exhausted tu..
tapi kan mggu ni cuti pon lab report blambak..
benda yg nk kene study pon byk btul..
exam is juz around d corner...huhu
mmg blaja kat cni kejenye exam je..
smpai kwn baik aku tny pon aku xtau nk ckp ape da..
tapi kan dlm dok bz2 ni..
aku smpat ag update blog ni..haha
sbb aku rndu kat blog ni kot..
arini setelah skian lame smpai la turn aku g psr..
aku bgn pagi2 (xdela awal mcm slalu 2)
pastu kn balik dr psr aku wat cekodok n lempeng pisang..
pergh tibe2 rajen la plak..
pstu merase ira pny murtabak megi..
marvellous la murtabak megi 2..hehe
thanx ira sbb bg aku rse..
pstu tgh ari ibu kost aku wat jmuan umah baru die..
mkn lak nasi kuning..
pstu aku boley lak buang tabiat main gelongsor batu dlm umah 2..
gile weyh prangai aku cm bdk2 kcik je..
p/s : lately my bro said i sgt nakal okeyh..
then aku teman qilah gi bank kuarkan duit..
now aku kat dlm bilik aku la..
td blk kononnye nk smbung study..
tapi aku da melagha lak..
hahahaha
ok ni aku nk share 1 lagu dgn korg..
aku suke lagu ni..
byk kali aku ulg dgr..

video


ok lah..
hopefully korg enjoy la dgr lagu ni..
aku nk smbung tugas hakiki yg tergndala tadi..
da byk melagha da ni..
till then..
daa..

No comments: