Wednesday, 2 June 2010

The battle is about to begin..ready..set..go..!!

Salam semua...
esok aku start berperang dengan Histology Blok 7..
blok kali ni aku dah susun strategi baik punye..
harap2 kali ni aku berjaye..
blok 6 aritu aku kalah dengan cik ana n mr. tommy..
pastu kalah dengan cik faal lagi..
tapi isnin lepas aku ade re-battle dgn cik faal..
harap2 la aku menang..
owh tak lupa juga pertarungan semula dengan cik ana n mr tommy blok 6
pada lusa ini..
nak menang jugak..
kalau tidak terpaksalah aku meleburkan sedikit aset aku
untuk semester pendek..
untuk blok 7,8 dan 9 aku da tak boleh kalah lagi..
kalah sikit bermakna fatal bagi aku..
sebabnye aku da berjanji dengan parents aku tadi..
kalau kalah perang ni habis la aku bila aku balik nanti..
ok lah buat rakan2 seperjuangan..
moh la kite beramai-ramai berjuang habis-habisan..
tak lupa juga kepada teman2 yang prihatin dengan diri ini..
terima kasih sangat2 aku ucapkan..
i have gain my spirit back..
thanks to my parents also..
Alhamdulillah thanks to Allah...

3 comments:

Anonymous said...

baby..
give ur bez shot k..
mak baby doakn baby slalu...
bahahahahah XD

~dyanabila~ said...

baiklah...
time kaseh...
muah3..

Pika pongpong said...

Dr. Dyaneee!!!
chayokkk..!!
salalu nmpk ko kat ym..
keep up the gud works ya..
all the best